Tenaya-cup

Registrering av bulder: scorecard.info (søk på "Tenaya" for å finne rett cup).

Bli med på vår lavterskel cup som passer for alle uansett nivå! Det er gratis å delta (man betaler kun inngang som normalt), og mulighet for å vinne flott uttrekkspremier, inkludert to par valgrfrie klatresko fra Tenaya i hver cuprunde (ett par i herreklassen og ett i dameklassen). 

Cupen går annenhver runde på BKS Laksevåg og BKS Fana, med fem runder hver vår (januar-mai) og fem runder hver høst (august-desember), ca. hver fjerde fredag. 

I cupen vår kan du prøve deg på ruteskruernes utvalgte buldere; 30 stk fordelt på alle vanskelighetsgrader fra lilla til sølv. Man får man testet et bredt spekter av ulike klatrestiler og tekniske utfordringer, og "tvinges" kanskje til å prøve litt ekstra hardt på ting man ikke er så god på;-)
Det blir utfordringer på alle nivå, og trekning av premier hver runde, samt premiering av topp tre sammenlagt for kvinner og menn etter siste runde. Premievinnere legges ut i instastoryen (@bks_fana eller @bergenklatresenter for Fana/ Laksevåg) etter hver runde.

Registrering av buldere gjøres på scorecard.info, der man må logge inn med/opprette Vertical Life-bruker for å delta i cupen. Buldere må logges innen kl 21.15.

Fra kl 20 er det klatrepub, men det vil også fortsatt være mulig å buldre fram til kl 21 på Laksevåg/ 22 i Fana.

Datoer våren 2024:

19. januar: runde 1, Laksevåg

16. februar: runde 2, Fana

15. mars: runde 3, Laksevåg

12. april: runde 4, Fana

3. mai: runde 5, Laksevåg