BKS klinikken

VI ÅPNER BKS KLINIKKEN!!

10. august starter vi opp behandlingsklinikk på Bergen Klatresenter. Foreløpig består teamet vårt av fysioterapeut, naprapat og akupunktør. Målet er å danne en tverrfaglig klinikk som på best mulig måte kan hjelpe pasienter, både senterets kunder og utenfra.

Mer info kommer!

Bestill time:

Fysioterapeut Lars Mjaavatn

Lars Mjaavatn er fysioterapeut og akupunktør og har i 14 år hatt klinikk på Nyborg i Åsane. De siste 4 årene sammen med Karina Kjellevold. Lars har lang erfaring med behandling og rehabilitering av muskel og skjelettplager. Han har i mange år behandlet klatrere og andre idrettsutøvere og har en aktiv tilnærming til opptrening og rehabilitering.

Bestill time med pasientskyappen på mobil eller via https://my.pasientsky.no/no/

Tlf 41 50 48 41

Lars kommer til å være på BKS tirsdager og torsdager.

Naprapat Guro Myrkaskog

Guro Myrkaskog er utdannet Naprapat og har drevet egen klinikk i Vik i sogn. Hun starter nå opp på BKS klinikken.

Naprapatiens styrke i forhold til andre manuelle behandlingsmetoder, er kombinasjonen av både ledd og muskelbehandling. Behandlingen går ut på å kombinere flere typer behandlingsteknikker tilpasset hvert enkelt individ. Behandlingen kan variere mye, avhengig av smertens karakter, årsak og lokalisering. Behandlingsteknikkene er massasje, triggerpunktsbehandling, muskeltøyning, mobilisering og manipulasjon.

Bestill time :

https://napmyrkaskog.bestille.no/

Tlf 900 57 686

myrkaskognaprapati@gmail.com

Guro er på BKS på onsdager.

Akupunktør Karina Kjellevold

Karina Kjellevold er akupunktør og sykepleier. Hun har jobbet som akupunktør i Åsane i 15 år og har lang erfaring med behandling av smerter fra muskel og skjelettsystemet med nåler. I tillegg jobber Karina mye med klassisk akupunktur som svangerskapskvalme, hetetokter m.m. I tillegg til å være jobber Karina som sykepleier på Legevakten og Volvat i Åsane.

Bestill time: 909 63 791

https://akupunktur-klinikken.no/

Karina jobber man-ons og fredag.