Hva skjer?

Fra midnatt (natt til torsdag 25.mars) innføres nye nasjonale tiltak. Treningssenter kan kun ha åpent for innbyggere i egen kommune, dvs at kun personer bosatt i Bergen kan trene hos oss*.

Yoga og klatring er en super kombo, siden yoga styrker deg både fysisk og mentalt. Det er godt å ha noen verktøy for stressmestring og tilstedeværelse når man jobber med et prosjekt. Yoga er også supert for å myke opp kroppen og få litt mer bevegelse i hoftene og brystet.
Rebecca er yogalærer, og har vært en ivrig hobbybuldrer...

Vi har gleden av å tilby en 3-timers lang yoga og klatreøkt for barn fra 6-12 år sammen med en voksen. Barnet deltar med en forelder/kjent person, så dette gir gode muligheter for verdifull tid med hverandre og for å prøve nye ting sammen.

I helgen setter vi opp grupper for barn- og ungdom opptil 19 år. Kafé og butikk vil da også være åpne i perioden kl 11-15. Det vil være tre ulike grupper:

En fredag i måneden utover våren har alle som trener hos oss muligheten til å prøve seg på ruteskruernes utvalgte buldere. Da får man testet et bredt spekter av ulike klatrestiler og tekniske utfordringer, og "tvinges" kanskje til å prøve litt ekstra hardt på ting man ikke er så god på;-)

En fredag i måneden utover høsten blir det lavterskel buldrekonkurranse med ruteskruernes utvalgte buldere. Det blir bulder på alle nivå, flotte premier! Det er gratis å delta, man betaler bare inngang som normalt.

Få den perferkte starten på dagen hver torsdag! Vi åpner allerede kl 7, så du kan få deg en tidlig treningsøkt! I kaféen har vi frokostbuffet med grove rundstykker, ost, skinke, grønnsaker, smør og syltetøy, samt croissant (vanlig eller sjokolade) og valgfri kaffe eller te (en stk espressobasert kaffe, dvs cappucino e.l. eller så mye filterkaffe du...

Selv om vi er stengt, er det unntak for organiserte grupper for barn- og ungdom opptil 19 år. Dvs at barne- og ungdomsgrupper går som normalt. En stor andel av ungdom som trener hos oss gjør imidlertid dette som egentrening, og derfor ønsker vi å kunne opprettholde et tilbud for disse i uke 7 mens senteret er stengt for vanlig drop-in trening....

En fredag i måneden utover høsten arrangerer vi lavterskel buldrekonkurranse med ruteskruernes utvalgte buldere. Det blir bulder på alle nivå, flotte premier fra Black Diamond! Det er gratis å delta (man betaler bare inngang som normalt), men siden Bergen Kommune har gjeninnført maksgrense på 50 personer på arrangement er det påmelding.

Vi har i dag dessverre fått beskjed om at to venner som trente sammen hos oss mandag 26.okt kl 19.30-21.00, fikk symptomer innen 48t etterpå (kan dermed antas å ha vært smitteførende da de trente), og testet positivt for Covid-19 seinere i uka. Det er ikke grunnlag for noen generell anbefaling om karantene for de som har vært på trening,...

Åpningstider:

 • Man - ons: kl. 09:00 - 22:00
 • Tors: kl 07.00- 22.00

 • Fre: 09.00 - 20.00

 • Lør: kl. 09:00 - 18:00

 • Søn: kl. 09:00 - 20:00

Kontaktinfo:

 • Bergen Klatresenter
 • Johan Berentsens vei 63, 5160 Laksevåg
 • E-post: post@bergenklatresenter.no

 • Telefonnummer: (+47) 90 28 79 17

 • Facebook

 • Instagram