Hva skjer?

Påmelding på nett stenger 10 min før timen starter, og det vil da kun være mulig å melde seg på ved å betale i resepsjonen. Om du har reservert plass på nett, men ikke har møtt opp og betalt 10 min før timen starter, risikerer du å miste plassen om det er fullt.

Frokostbuldring er tilbake! Pga korona-restriksjoner har vi ikke lenger mulighet til å ha frokostbuffet, men vi lager en deilig frokosttallerken med grovt rundstykke med ost, skinke og grønnsaker til, samt croissant (vanlig eller sjokolade) og valgfri kaffe eller te. Frokosten serveres fra kl 7-10 til en hyggelig pakkepris på 60kr. Få en perfekt...

Da er det endelig tid for klatrepub igjen! Mie kom seg såvidt hjem fra langtur i Sveits før alle grensene stengte, og på fredag tar hun oss med til sitt drømmeland, Ticino! Her finner man buldrefeltene Cresciano, Chironico, Brione og Val Bavona, og klatrestilen varierer frå god norsk grisekrimping til smygeklatring a la Font. Kom og bli inspirert!

Fra i morgen tidlig (mandag 15.06) går vi tilbake til mer normal drift, med vanlig åpningstider og alle kort aktiveres igjen. Det er fortsatt noen hensyn som må tas:

Det er nå mulig å melde seg på treningsgrupper, det gjør du her. Nye grupper vil bli lagt ut fortløpende framover, ca 3 dager før gruppene finner sted. Du kan komme alene eller sammen med venner, men alle må melde seg på selv, da vi må ha navn og kontaktinfo på alle som deltar. Det er maks 20 deltakere på...

Gode nyheter! Helsedirektoratet har nå definert klatresentere som idrettsanlegg og ikke som treningssenter. Dette gjør at vi har mulighet til å åpne opp for treningsgrupper med maks 20 deltakere, noe vi gjør fra mandag 1.juni. Vi gleder oss vilt til å åpne dørene igjen, og er godt i gang med nedvasking og omskruing av hele senteret!

Nå åpnes Norge gradvis, og det ser ut til at datoen vi får åpne er: 15.juni
Dette forutsetter at vi får en smittevern-veileder for klatresenter og klarer å etterleve den. Det kan bli endringer før den tid, så følg med på nettsiden vår eller Facebook for oppdateringer (om vi får åpne tidligere gjør vi selvfølgelig det!).
...

Mie er snart hjemme fra langtur, og fredag 20.mars tar hun oss med til sitt drømmeland, Ticino! Her finner man buldrefeltene Cresciano, Chironico, Brione og Val Bavona, og klatrestilen varierer frå god norsk grisekrimping til smygeklatring a la Font. Kom og bli inspirert!
Buldring stenger kl 20 denne dagen, baren er åpen fra 20-24 (18-års grense i...

Både fredag 6. mars og fredag 13.mars blir det klatrepub igjen! Buldringen er åpen fram til kl 21, mens baren er åpen 21-24 (18-årsgrense i hele lokalet). Det er muligheter for å kjøpe pizza, og badstuene er deilige og varme! Perfekt start på helgen!

Åpningstider:

 • Man - ons: kl. 09:00 - 22:00
 • Tors: kl 07.00- 22.00

 • Fre: 09.00 - 20.00

 • Lør: kl. 09:00 - 18:00

 • Søn: kl. 09:00 - 20:00

Kontaktinfo:

 • Bergen Klatresenter
 • Johan Berentsens vei 63, 5160 Laksevåg
 • E-post: post@bergenklatresenter.no

 • Telefonnummer: (+47) 90 28 79 17

 • Facebook

 • Instagram