Hva skjer?

Lør 3.juli blir siste klatrepub før sommerferien (vi satser på å starter opp igjen med pub litt ut i august). Det blir som vanlig muligheter for god drikke og pizza, og kl 20-ca 22 streamer vi verdenscupfinale i led-klatring (tauklatring) i Villars i Sveits. Puben starter kl 20, da stenger buldringen og det er 18-års grense i hele lokalet....

På klatrepuben fre 25. og lør 26. juni viser vi finalene i verdenscupen i klatring, som arrangeres i Innsbruck. Fredag er det finale i tauklatring fra kl 20, og lørdag er det finale i buldring fra kl 18. Beggen dagene stenger buldringe når puben starter, og det er da 18-års grense i hele lokalet. Servering fram til kl 24 begge dagene....

På klatrepuben 18. og 19. juni viser vi storfilmen Reel Rock 15! Puben starter kl 20, og vi snurrer film ca kl 21, slik at alle rekker å få seg en runde øl og pizza først. RR15 består av fire kortere filmer, der vi får bli med på Melissa Le Neve sin kamp for å bli første kvinne til å...

Onsdag kjører vi lunsjtilbud kl 11-14 med påsmurt (focaccia eller grovt rundstykke), nykvernet filterkaffe fra BKB og smoothie (rød eller grønn) til en hyggelig pris på 70kr. Drop-in er også rimeligere før kl 14 på hverdager: 95kr for voksen/ 85kr for student.Vi har stort sett god plass til alle som vil klatre på dagtid, men husk uansett å booke...

Søndag 6. juni kl 17.30-19.00 holder Rebecca en 90 min yogatime for klatrere. Det blir fokus på har fokus på åpning av hoftene og brystet, samt styrking av skuldre og core med både dynamiske bevegelser og dype tøyninger.

Fra midnatt (natt til torsdag 25.mars) innføres nye nasjonale tiltak. Treningssenter kan kun ha åpent for innbyggere i egen kommune, dvs at kun personer bosatt i Bergen kan trene hos oss*.

Yoga og klatring er en super kombo, siden yoga styrker deg både fysisk og mentalt. Det er godt å ha noen verktøy for stressmestring og tilstedeværelse når man jobber med et prosjekt. Yoga er også supert for å myke opp kroppen og få litt mer bevegelse i hoftene og brystet.
Rebecca er yogalærer, og har vært en ivrig hobbybuldrer...

Vi har gleden av å tilby en 3-timers lang yoga og klatreøkt for barn fra 6-12 år sammen med en voksen. Barnet deltar med en forelder/kjent person, så dette gir gode muligheter for verdifull tid med hverandre og for å prøve nye ting sammen.

I helgen setter vi opp grupper for barn- og ungdom opptil 19 år. Kafé og butikk vil da også være åpne i perioden kl 11-15. Det vil være tre ulike grupper:

En fredag i måneden utover våren har alle som trener hos oss muligheten til å prøve seg på ruteskruernes utvalgte buldere. Da får man testet et bredt spekter av ulike klatrestiler og tekniske utfordringer, og "tvinges" kanskje til å prøve litt ekstra hardt på ting man ikke er så god på;-)

Åpningstider:

 • Man - ons: kl. 09:00 - 22:00
 • Tors: kl 07.00- 22.00

 • Fre: 09.00 - 20.00

 • Lør: kl. 09:00 - 18:00

 • Søn: kl. 09:00 - 20:00

Kontaktinfo:

 • Bergen Klatresenter
 • Johan Berentsens vei 63, 5160 Laksevåg
 • E-post: post@bergenklatresenter.no

 • Telefonnummer: (+47) 90 28 79 17

 • Facebook

 • Instagram