Barn/familie

Buldring er en perfekt aktivitet for barn i alle aldere! Vi har et eget barneområde med buldrevegger for barn, borg og sklie. Buldreveggen her har buldere skrudd spesielt for barn, med klatretak tilpasset barnehender og kort avstand mellom takene. Her er det også tre autobelayer (automatisk sikringsmaskin), der barna kan prøve å klatre med sele. Vi leier ut klatreseler, og du får hjelp av resepsjonisten om du aldri har brukt autobelay før! Barn under 13 år må være under oppsyn av voksen. 

NB: tirsdager kl 17-19 og torsdager 16.45-19 er barneområdet forbeholdt grupper.

Bursdag

Hos oss kan dere få en bursdagsfeiring utenom det vanlige!
Obs: pga barne- og ungdomsgrupper har vi mulighet til å arrangere bursdag alle dager utenom tirsdag og torsdag fram til sommerferien. Alle dager gjennom sommerferien.

Passer for : barn fra 4 år og oppover

Pris: 250 pr barn (minimumpris 1500 kr)

Varighet: 2 timer

Barna får servert pizza og saft i kaféen vår. Foreldre kan gjerne ta med kake selv. Vi dekker på og stiller med alt utstyr og en bursdagsvert. En eller to av foreldrene må være tilstede under bursdagen. Barna får bruke barneklatreområdet der vi har diverse leker og aktiviteter som vi kan gjøre etter behov. Vi er opptatt av at alle barna skal oppleve mestring og få en positiv opplevelse. For barn fra 7 år og oppover tilbyr vi også klatring på autobelay (klatring på høyere vegg med sele og automatsikring).

For spørsmål og bestilling, kontakt oss på: postfana@bergenklatresenter.no

Barne- og ungdomsgrupper

Vi arrangerer grupper som har ukentlige treninger med instruktør. Gruppene er inndelt fra førskole- 1.-2. klasse, 3.-4. klasse, 5.-7. klasse  og 8.-10.klasse. Gruppene går over 10 ganger vår og høst, med oppstart i september/februar.

Mer info og påmelding her

Sikkerhet

Har du med deg barn til oss, må du passe på sikkerheten til barna. Barn kan buldre på hovedveggene ved behov for ekstra utfordringer , men må da være i følge med voksen, og det er ikke tillatt å løpe rundt, leke på tjukkas osv. (NB: det er 10-års aldersgrense i hovedområdet i helgene). Det er viktig å påse at barna ikke befinner seg under voksne som buldrer, da folk kan falle når som helst!

Alle som skal klatrer hos oss eller passer barn som klatrer hos oss må ha signert ansvarserklæring.

Åpningstider:

  • Man - fre: kl 07.00-22.00
  • Lør: kl 09.00 - 18.00
  • Søn: kl 09.00 - 22.00

Butikk og kafé åpner kl 9.00 man-tors. Det vil være egen inngang gjennom barnerommet frem til 9.00 om morgenen. Fredag har vi frokostservering fra kl 7-10.

Kontaktinfo:

  • Bergen Klatresenter Fana
  • Kokstadveien 23, 5257 Kokstad
  • E-post: postfana@bergenklatresenter.no

  • Telefonnummer: 97 34 77 55

  • Facebook

  • Instagram