Hva skjer?

Hos BKS Fana har vi prøvd yoga drop-in noen torsdager og vil nå tilby yogakurs med Ingrid. Kurset starter torsdag 24.november kl. 11 - 12.00 og går de neste tre torsdagene til samme tid. Det blir fokus på gode strekk, dyp pust, noe styrke og litt balanse.

Lørdag 3. desember blir det ølsmaking! William Bjørge fra 7fjell holder fordrag og alle får smake fem ulike øltyper, inkludert noe juleøl. Perfekt begivenhet for venner eller kollegaer før jul!

Hos BKS Fana er det satt opp fem ukers barnegruppe for de som vil prøve å se hvor gøy buldring er. Oppstart 8./9.november.

Vi får besøk av hovedrolleinnehaver og den ene halvdelen av Wide Boys; Pete Whittaker - som vil presentere klatrefilmen Bridge Boys (Reel Rock 16). I filmen skal Pete Whittaker og Tom Randall begi seg ut på den lengste, hardeste og sprøeste crack-bestigningen som noen gang er forsøkt. Det blir også lansering av Wide Boys t-skjorter i butikken vår...

Vi ønsker å tilby dere som er i permisjon med baby felles buldring på Bergen klatresenter Fana hver tirsdag mellom kl. 10.00-14.00. Vi kan tilby dere en sosial arena med god plass til vogner, hyggelig café og dempet musikk.

I samarbeid med Bedriftsidretten Vestland arranger Bergen Klatresenter Fana konkurranse for bedrifter. Foregår fra kl. 14 mandag den 19.09 og hele uke 38. Det blir 30 utvalgte buldere som er med i konkurransen og 1 poeng per bulder. Du kan trene så mange ganger du vil i løpet av perioden. Det blir premiering av beste mann, beste kvinne og...