Hva skjer?

Vi har satt opp ekstrakurs 5 uker for 8.-10. klasse med oppstart etter påske. Oppstart torsdag 13. april kl 18.15. Hver økt er på 1. time med mulighet for egentrening etterpå.Pris: 1100 kr alt utstyr inkludert. Påmelding

Øltyper som blir presentert og servert. Den første på listen er velkomstøl og alle får en hel enhet av denne. De fire neste på listen er en halv enhet av hver:

2. runde av gratis-cupen for barn og ungdom blir arrangert lørdag 11. mars. Senteret er som vanlig åpent for alle denne dagen, men de som ønsker ekstra utfordringer kan bli med på cup hvor det er premie til alle barn som deltar mellom 6 og 12 år.

En fredag i måneden utover våren kan du prøve deg på ruteskruernes utvalgte buldere i E9-cupen. Da får man testet et bredt spekter av ulike klatrestiler og tekniske utfordringer, og "tvinges" kanskje til å prøve litt ekstra hardt på ting man ikke er så god på;-)
Det blir utfordringer på alle nivå, og loddtrekning av premier hver runde, samt...

I samarbeid med bedriftsidretten Vestland sparker vi i gang 2023 med årets første bedriftscup. Vil Eviny fortsatt lede som Bergens beste buldrebedrift eller kan Norconsult, ABB eller muliticonsult overta tronen? Hva med Bergen Brannvesen, Aak Safety, siemenslaget eller Bergen Politi idrettslag - kan noen av disse stikke av med seieren? Det gjenstår...