Hva skjer?

1. runde av høstens Wild Country Cup blir lørdag 30.09 med oppstart kl. 10.00 for alle barn mellom 6 og 8 år. Kl. 11.30 er det barn mellom 8 og 12 år sin tur til å prøve seg i veggen. Det blir delt ut gratis scorecard til alle som betaler seg inn, og når dette leveres i retur vanker det en liten premie for god innsats....

Her får du muligheten til å teste modeller som Mantra, Theory, Futura, Solution Comp, Skwama, Kubo, Testarossa og Python i buldreveggen. De fleste av disse selger vi i butikken vår, med 20% rabatt onsdag - søndag denne uka.

Vi inviterer alle studenter til gratis buldring på BKS Fana, Bergens største buldresenter, mandag til fredag i uke 34. Ta bybanen til Kokstad og du finner oss to minutters gange fra stoppet, følg skiltingen mot RUSH. Vi har åpent fra 7.00 - 22.00 hver ukedag.
Er du tidlig våken på onsdag rekker du å få med deg frokostbuffet som...

Vi tilbyr frokostbuffet på BKS Fana hver onsdag kl 7-10. Få en god start på dagen med en tidlig klatreøkt og digg mat!

Bedriftskonkurranse i regi av bedriftsidretten Vestland fra kl. 14.00 den 08.09 - 15. 09 med avslutning kl. 20.00 og påfølgende klatrepub og premieutdeling i vår kafé.

En fredag i måneden utover høsten kan du prøve deg på ruteskruernes utvalgte buldere i E9-cupen. Da får man testet et bredt spekter av ulike klatrestiler og tekniske utfordringer, og "tvinges" kanskje til å prøve litt ekstra hardt på ting man ikke er så god på;-)
Det blir utfordringer på alle nivå, og loddtrekning av premier hver runde, samt...

På sommerskole ved Bergen klatresenter Fana vil vi at alle skal få møte passe utfordringer, oppleve mestring og klatreglede i våre lokaler og på tur i nærområdet. Ingen forkunnskaper er nødvendig. Alt er inkludert av utstyr i prisen på 1900 kr. Ta med vannflaske og matpakke/frukt de to første dagene så avslutter vi med pizza sammen den siste dagen....

Kjøpes i resepsjonen eller i nettbutikken. NB: dersom du har tid igjen på årskort eller månedskort, men ønsker å legge til et år, må du kjøpe i respesjonen.