BKS Laksevåg

Hovedrommet

Hovedrommet har vegger langs sidene av rommet, samt en frittstående konstruksjon midt i rommet, "Diamanten". Veggen har ulike vinkler fra sva til bratt overheng. Her finner du masse bulder i alle vanskelighetsgrader, full oversikt kan du finne i Vertical Life (gratis app), der du også kan logge bulder og stemme på grad og kvalitet.

I hovedrommet er det 13-års grense lørdag og søndag. 

Bakrommet

Bakrommet har ytterligere 250 kvm klatreflate, med både buldere for voksne og egne juniorbuldere beregnet på barn med kortere avstand mellom takene. Disse er merket med grønt, gult og rødt smilefjes for lette, middels og harde ruter. Dette rommet har også 3 autobelayer (automatisk sikring) med ruter beregnet på barn. Ta med egen klatresele eller lei i resepsjonen. Alle som bruker autobelay må enten ha Brattkort, eller ha fått instruksjon fra ansatte om bruk av autobelay (spør om hjelp i resepsjonen). 

Barnerommet

Stort barnerom med buldrevegger tilpasset barn, klatrehai, klatrenett og sklie. Her kan du også feire klatrebursdag! Se mer info under "Barn/familie". 

Kilterboard & Train to Climb

Kilterboardet vårt er 40 grader. Her kan du koble deg til brettet med en gratis app på mobilen, og velge og vrake i massevis av problemer. Det er lys rundt hele takene som skal brukes på problemet du har valgt. Dermed er de lette å se fra alle vinkler, og takene er veldig fingersnille.  

På Train To Climb veggen vår får du virkelig utfordret koordinasjonen din, perfekt for å bli bedre i «new school»/ «parkour-stil» buldring! Sjekk ut @traintoclimb  på instagram for inspirasjon.

Treningsrom

Vi har to treningsområder, ett på vei til garderobene og ett opp trappen fra Bakrommet (der du finner vekttreningsutstyret), Vi har manualer i ulike størrelser, vektskriver og nødvendig utstyr for øvelser som markløft, knebøy og benkpress, stativ for hang ups og dips, romaskin, campus, kettle bells, strikker og matter, samt ulike hangboard og lister for fingertrening og campusbrett. Det er 13-års aldersgrense på treningsrommene.

Garderober

Både dame- og herregarderoben har toalett, dusjer, badstue (står på fra kl 18 hver kveld), god plass til omkledning og rikelig med skap til oppbevaring av eiendeler mens du trener. Ta med egen hengelås, eller kjøp i resepsjonen. 

Butikk og Kafé

Ved siden av barnerommet ligger kafèområdet vårt, der du kan slappe av med en kaffe mens barna klatrer, eller treffe venner før og etter trening. Her har vi også hyppige arrangementer på fredags- og lørdagskvelder. På tirsdager og torsdager har vi frokostbuffet kl 7-10.

I butikken vår har vi et stort utvalg av klatresko, kalk, børster, kalkposer, klatrerelatert treningsutstyr og klatreklær.

Åpningstider:  
 • Man og ons: kl. 09:00 - 22:00
 • Tirs og tors: kl 07.00-22.00

 • Fre: 09.00 - 21.00

 • Lør: kl. 09:00 - 18:00

 • Søn: kl. 09:00 - 20:00

   

Kontaktinfo:

 • Bergen Klatresenter
 • Johan Berentsens vei 63, 5160 Laksevåg
 • E-post: post@bergenklatresenter.no

 • Telefonnummer: (+47) 90 28 79 17

 • Facebook

 • Instagram