Barn/familie

Barnerom

Buldring er en perfekt aktivitet for barn i alle aldere! Vi har et eget barnerom med buldrevegger for barn og andre lekeelementer. Blant annet en 3,5m lang hai som henger fra taket til å klatre på, nett til å klatre i og sklie. Buldreveggen her går fra sva (6 og 10 grader) til vertikal, og har buldere skrudd spesielt for barn, med klatretak tilpasset barnehender og kort avstand mellom takene. Barn under 13 år må være under oppsyn av voksen. Barnerommet har gulv-til-tak vinduer ut mot kafèområdet, slik at man lett kan ha oppsyn med barna.

Bursdagsinvitasjon kan lastes ned her:

Barnebursdag

Hos oss kan dere få en bursdagsfeiring utenom det vanlige! Obs: pga barne- og ungdomsgrupper ukedagene og stor pågang i helgene, har vi kun anledning til å arrangere bursdag på fredager.

Passer for : barn 4-10 år

Pris: 275 pr barn (minimumpris 1650 kr)

Varighet: 2 timer

Maks antall barn: 12

Barna får sitt eget barnebursdagsrom der de får servert pizza og saft. Foreldre kan gjerne ta med kake selv. Vi dekker på og stiller med alt utstyr og en bursdagsvert. En eller to av foreldrene må være tilstede under bursdagen. Barna får bruke barneklatrerommet.  For barn fra 7 år og oppover tilbyr vi også klatring på autobelay (klatring på høyere vegg med sele og automatsikring). Vi er opptatt av at alle barna skal oppleve mestring og få en positiv opplevelse.

For spørsmål og bestilling, kontakt oss på: post@bergenklatresenter.no

Barne- og ungdomsgrupper

Vi arrangerer grupper som har ukentlige treninger med instruktør. Gruppene er inndelt fra førskole- 1.klasse (foregår hovedsakelig på barnerommet), 2.-4. klasse og 5.-7. klasse (foregår på Bakrommet) og 8.-10.klasse (bruker hele senteret). Gruppene går over 10 ganger vår og høst, med oppstart i september/februar. 

Mer info og påmelding her

Sikkerhet

Har du med deg barn til oss, må du passe på sikkerheten til barna. Eldre barn kan buldre på bakrommet og i hovedrommet ved behov for ekstra utfordringer (NB: 13-årsgrense i hovedrommet i helgene), men må da være i følge med voksen, og her er det er ikke tillatt å løpe rundt, leke på tjukkas osv. Det er viktig å påse at barna ikke befinner seg under voksne som buldrer, da folk kan falle når som helst!

Alle som skal klatrer hos oss eller passer barn som klatrer hos oss må ha signert ansvarserklæring.

Sommertider BKS Laksevåg:

Fra uke 26 (24.juni) åpner vi kl 9 på torsdager. Ellers vanlige åpningstider.

Åpningstider:

  • Man og ons: kl. 09:00 - 22:00
  • Tirs og tors: kl 07.00- 22.00

  • Fre: 09.00 - 21.00

  • Lør: kl. 09:00 - 18:00

  • Søn: kl. 09:00 - 20:00

Kontaktinfo: