Barn/familie

Barnerom

Buldring er en perfekt aktivitet for barn i alle aldere! Vi har et eget barnerom  med buldrevegger for barn og andre lekeelementer. Blant annet en 3,5m lang hai som henger fra taket til å klatre på, nett til å klatre i, sklie og hinderløype. Buldreveggen her går fra sva (6 og 10 grader) til vertikal, og har buldere skrudd spesielt for barn, med klatretak tilpasset barnehender og kort avstand mellom takene. Barn under 13 år må være under oppsyn av voksen. Barnerommet har gulv-til-tak vinduer ut mot kafèområdet, slik at man lett kan ha oppsyn med barna.  

Barne- og ungdomsgrupper

Vi arrangerer grupper som har ukentlige treninger med instruktør. Se "Kurs og grupper" for mer info.

Sikkerhet

Har du med deg barn, må du også passe på at disse ikke befinner seg under folk som buldrer. Eldre barn kan buldre på bakrommet og i hovedrommet ved behov for ekstra utfordringer (NB: 13-årsgrense i hovedrommet i helgene), men må da være i følge med voksen, og her er det er ikke tillatt å løpe rundt, leke på tjukkas osv. Det er viktig å påse at barna ikke befinner seg under voksne som buldrer, da folk kan falle når som helst!

Barnebursdag

Hos oss kan dere få en bursdagsfeiring utenom det vanlige!
Obs: pga barne- og ungdomsgrupper man-tors og stor pågang i helgene, har vi kun anledning til å arrangere bursdag på fredags ettermiddager. 

Barn 4-6 år

Pris: 220 pr barn

Varighet: 2 timer

Maks antall barn: 20

Barna får sitt eget barnebursdagsrom der de får servert pizza og saft. Foreldre kan gjerne ta med kake selv. Vi pynter og lager til fest og stiller med alt utstyr og en bursdagsvert. En eller to av foreldrene må være tilstede under bursdagen. Barna får bruke barneklatrerommet der vi har div leker og aktiviteter som vi kan gjøre alt etter behov. Vi er opptatt av at alle barna skal oppleve mestring og få en positiv opplevelse.

Barn 7-11 år

Pris: 250 pr barn

Varighet : 2 timer

Maks antall barn: 20

Barna får sitt eget barnebursdagsrom der de får servert pizza og saft. Foreldre kan gjerne ta med kake selv. Vi pynter og lager til fest og stiller med alt utstyr og instruktør (er). En eller to av foreldrene må være tilstede under bursdagen og sørge for at gruppen holder seg samlet og ikke løper rundt i hovedrommet. Barna får bruke barneklatrerommet der vi har div leker og aktiviteter som vi kan gjøre alt etter behov. For denne aldersgruppen tilbyr vi klatring på autobelay/topptautau. Vi er opptatt av at alle barna skal oppleve mestring og få en positiv opplevelse.

For spørsmål og bestilling, kontakt oss på: post@bergenklatresenter.no

Åpningstider:

  • Man - ons: kl. 09:00 - 22:00
  • Tors: kl 07.00- 22.00

  • Fre: 09.00 - 20.00

  • Lør: kl. 09:00 - 18:00

  • Søn: kl. 09:00 - 20:00

Kontaktinfo: