BKS Fana

Senteret vårt i Fana er Bergens nye storstue innen buldring. Her finner du bulder på alle vanskelighetsgrader og vi ønsker fortsatt være best i klassen på rutesetting. Vi har buldrevegger i ulike vinkler, fra sva til overhengende, samt et 40-graders Kilterboard. Vi har egne områder tilrettelagt for de minste med klatrelek i fokus, autobelayer (klatreruter med automatisk sikring), samt juniorbuldring og introvegg myntet på eldre barn og kursaktivitet. 

Har du årskort/halvårskort/månedskort eller klippekort hos oss får du tilgang til TO senter (både Fana og Laksevåg) til prisen av ETT!

Vi har selvfølgelig også butikk og kafé, så her kan du både skaffe deg det du trenger av utstyr og treningsklær, samt nyte en kopp kaffe og en matbit etter treningen.

Alle nye gjester må signere ansvarserklæring første gang de skal trene hos oss, gjør gjerne dette før du kommer!

Senteret ligger i Kokstadveien 23, vegg-i-vegg med Rush trampolinepark. Bybanestoppet på Kokstad er 100 m unna, og det er 3 timer gratis parkering rett utenfor senteret. 

Barnegrupper

Vi har åpnet for påmelding til barnegrupper vårsemesteret 2022. Følgende grupper er tilgjengelige:

1. - 2. klasse

3. - 4. klasse

5. - 7. klasse

Påmelding skjer via mail til kursfana@bergenklatresenter.no og må inneholde navn og fødselsdato på barn + kontaktperson med telefonnummer og e-post. Det er bindende påmelding når en har takket ja til plass. De som står på venteliste på Laksevåg får prioritet, men må da sende oss en mail om dette innen 05.12.21. Pris kr 2200 pr.semester, alt utstyr inkludert.

Ungdomsgrupper

Vi har åpnetfor påmelding til våre ungdomsgrupper i buldring. Dette vil være grupper for alle som går i 8.-10. klasse. Våre hovedinstruktører har både pedagogikk utdannelse og lang klatreerfaring, så de vil legge tilrette for et kursopplegg som vil passe uavhengig av klatrebakgrunn. Alle deltakere vil bli utfordret på sitt nivå og lære klatreteknikker for å utvikle seg. Vi vil i tillegg ha fokus på skadeforebygging, oppvarming og spesifikk styrketrening for klatring.

Kurset vil gå over 10 uker med oppstart i februar. Hver økt er på 1. time med mulighet for egentrening etterpå.

Pris: 2100 kr alt utstyr inkl.

Påmelding: Send navn og fødselsår på deltaker + kontaktperson med telefonnr. til kursfana@bergenklatresenter.no

Det er bindende påmelding når en har takket ja til tildelt plass.

Deltakere som står på venteliste på Laksevåg vil få prioritet, men må sende oss en e-post om dette innen 14.12.21

Åpningstider:

  • Man - fre: kl 09.00-22.00
  • Lør: kl 09.00 - 18.00
  • Søn: kl 09.00 - 22.00

Sommeråpningstider fra 20.juni: åpnet fra kl 9 på hverdager (kafé og butikk åpner kl 10), ellers vanlige åpningstider.

Kontaktinfo:

  • Bergen Klatresenter Fana
  • Kokstadveien 23, 5257 Kokstad
  • E-post: postfana@bergenklatresenter.no

  • Telefonnummer: 97 34 77 55

  • Facebook

  • Instagram