Smittevern

Oppdatert 23.07.2021

Vi har åpent for alle, og alle aktiviteter på senteret går som normalt, men alle som skal trene må booke tid på forhånd slik at det ikke blir for fullt på senteret. Det gjør du her. Book kun flere plasser samtidig dersom dere er i samme husstand, ellers må dere booke individuelt, slik at vi har kontaktinfo på alle ved eventuelt behov for smittesporing.

De viktigste smitteverntiltakene er følgende:

  • Hold deg hjemme om du er syk, småsyk eller i karantene
  • Hold avstand til andre, nå minimum 1 m
  • Håndhygiene før og etter klatring, og spesielt om du benytter kafé

FHI anbefaler munnbind innendørs på offentlig sted der man ikke kan holde 1 m avstand. Det har vært presisert at det normalt ikke skal være behov for munnbind på treningssenter, MEN HUSK Å HOLDE AVSTAND!

Ift smittesporing må vi ha kontroll på alle som har vært her, alle booker treningstid med å registrere navn, telefonnummer og e-post. Både de som scanner seg inn med kort og drop-in kunder må innom resepsjonen for å melde sin ankomst.

Pga begrenset kapasitet på senteret må alle betale inngang (scanne kort eller betale drop-in), det er ikke mulig for foreldre eller andre som ikke skal klatre å være med inn gratis (untatt foreldre som leverer/henter/venter på barn som går på barn- og ungdomsgruppene våre).

Ellers må utstyr på treningsrom sprites og tørkes av etter bruk. 1 m avstand også her.

Garderober og dusjer er åpne, men husk avstand også her, og sprit og tørk av garderobeskap etter bruk. 

Klatrepub: 

For å begrense og ha kontroll på antallet som kommer, er det påmelding til puben. Gjestene må sitte fint på plassene sine med 1 m avstand. Bestilling og servering av alkohol foregår ved bordene, vi selger ikke øl i baren.