Smittevern

Oppdatert 06.04.2021

Fra 06.04 er Bergen tilbake på nasjonale tiltak for treningssenter (som foreløpig gjelder til 14.april). Vi kan kun holde åpent for folk bosatt i egen kommune, dvs at kun personer bosatt i Bergen kan trene hos oss. Det er også anbefaling om å holde 2 m avstand istedenfor 1 m som tidligere. Dette reduserer makskapasiteten hos oss betydelig, og vi har derfor booking av treningstid i denne perioden. Alle som skal trene må booke tid på forhånd!

De viktigste smitteverntiltakene er følgende:

  • Hold deg hjemme om du er syk, småsyk eller i karantene
  • Hold avstand til andre, nå minimum 2 m
  • Håndhygiene før og etter klatring, og spesielt om du benytter kafé

FHI anbefaler munnbind innendørs på offentlig sted der man ikke kan holde 2 m avstand. Det har vært presisert at det normalt ikke skal være behov for munnbind på treningssenter, MEN HUSK Å HOLDE AVSTAND!

Ift smittesporing må vi ha kontroll på alle som har vært her, alle booker treningstid med å registrere navn, telefonnummer og e-post. Både de som scanner seg inn med kort og drop-in kunder må innom resepsjonen for å melde sin ankomst.

Pga begrenset kapasitet på senteret må alle betale inngang (scanne kort eller betale drop-in), det er ikke mulig for foreldre eller andre som ikke skal klatre å være med inn gratis (untatt foreldre som leverer/henter/venter på barn som går på barn- og ungdomsgruppene våre).

Ellers må utstyr på treningsrom sprites og tørkes av etter bruk. 2 m avstand også her.

Har du med barn er du ansvarlig for at de følger smittevernregler (håndvask/spriting og avstand).

Garderober og dusjer er åpne, men husk avstand også her, og sprit og tørk av garderobeskap etter bruk. Nå som det er booking blir det endel folk som kommer/går samtidig, dermed kan det bli utfordrende å holde avstand om alle benytter garderobene. Vi oppfordrer til å hovedsakelig benytte disse for tilgang til toalett/håndvask. Ta gjerne med bag og yttertøy inn i buldrerommet.

Klatrepub: 

Pga nasjonal skjenkestopp tar vi en pause for klatrepuben inntil videre.