Yogatimer søn 25.- lør 7.sept

23.08.2019
YOGA FOR EN SMIDIGERE KLATREKROPP (90 min) På denne klassen fokuserer vi på bevegelser og stillinger som bidrar til en mer funksjonell kropp. Du vil møte på elementer fra både Hatha yoga, Ashtanga Vinyasa, functional mobility. Avslutningsvis skal vi innom et lite knippe Yin-stillinger hvor vi jobber med å roe ned i både bindevev, nervesystem og pusten. Gjennom hele klassen vil pusten din og tilstedeværelsen i kroppen stå sentralt. Gjennom pust, bevegelse og oppmerksomhet øker vi kroppsbevisstheten, noe som også er viktige elementer når man befinner seg i klatreveggen. Det er ingen krav til forkunnskaper eller å kunne rekke hele veien ned til tærene. Kom som du er - mann som kvinne, gammel som ung, stiv som en stokk eller myk som en fele! Du vil mest sannsynlig oppleve både mestring og gøye utfordringer uansett :) 

Ta med egen matte (eller lei hos oss), vannflaske, et lite håndkle og godt humør! Varmt velkommen. 

Om læreren: Malin er utdannet fysioterapeut og jobber som Mastertrainer i HiYoga, samt som freelance yogalærer både i inn og utland. Videre har hun en fartstid på 17 år med å undervise i forskjellige former for trening, coaching, rehabilitering, terapi etc.

Ordinær pris for yogatimen er 150kr, mens medlemmer med årskort/ halvårskort eller månedskort får halv pris. Det er begrenset antall plasser (16stk), billetter kjøpes i resepsjonen før timen (vi har ingen forhåndsbooking).

Tider:

  • Søndag 25.aug. kl 18.30
  • Onsdag 28.aug kl 17.30

  • Lørdag 31.aug kl 16.15

  • Onsdag 4.sept kl 17.30

  • Lørdag 7.sept kl 16.15