Yoga, søndag 2.feb

29.01.2020

Yoga er endelig tilbake på Bergen Klatresenter - nå på vårt eget yogarom! Kom og prøv allerede nå på søndag!
Yoga og klatring er en super kombo, siden yoga styrker deg både fysisk og mentalt. Det er godt å ha noen verktøy for stressmestring og tilstedeværelse når man jobber med et prosjekt. Yoga er også supert for å myke opp kroppen og få litt mer bevegelse i hoftene og brystet.

Rebecca er nyutdannet yogalærer, men har drevet med yoga siden hun var 16 år, og har vært en ivrig hobbybuldrer de siste 9 årene. Nå vil hun gjerne lære bort yogaen sin til andre klatrere (men du må selvfølgelig ikke være klatrer for å komme på yoga!)

Hun vil ha 2 klasser à 90 minutter på søndag (2.februar), der den ene er en dynamisk vinyasaflow-klasse med vekt på å styrke skuldre, kjernemuskulatur og balanse, og åpning av hoftene. Kl. 16.00-17.30

Den andre blir en roligere klasse i mer yin-stil, hvor fokuset blir på tøying av muskulatur og bindevev. Alle stillingen er enten liggende eller sittende, og blir holdt i flere minutter. Kl 18.00 - 19.30

Pust er alltid en viktig del av yoga,så det kommer også til å bli noen pusteøvelser med, pluss avspenning og litt meditasjon på slutten av klassene.

Pris for en yogatime er 150kr, om man vil kjøre en helaften og gå på begge er prisen 250kr. For medlemmer med årskort eller månedskort er det halv pris på yoga. Vi har et begrenset antall yogamatter til utleie (kr 30), så ta med egen matte om du har!
Påmelding gjør du her 

Påmelding på nett stenger 30min før timen starter, og det vil da kun være mulig å melde seg på ved å betale i resepsjonen. Om du har reservert plass på nett, men ikke har møtt opp og betalt 5min før timen starter, risikerer du å miste plassen om det er fullt.

Vel møtt ! 🙏😊