Yoga søn 7.mars, yin kl 18

03.03.2021

Yoga og klatring er en super kombo, siden yoga styrker deg både fysisk og mentalt. Det er godt å ha noen verktøy for stressmestring og tilstedeværelse når man jobber med et prosjekt. Yoga er også supert for å myke opp kroppen og få litt mer bevegelse i hoftene og brystet.
Rebecca er yogalærer, og har vært en ivrig hobbybuldrer de siste 10 årene. Nå vil hun gjerne lære bort yogaen sin til andre klatrere (men du må selvfølgelig ikke være klatrer for å komme på yoga!).

Hun en 90 minuttes rolig yoga-time i yin-stil, hvor fokuset blir på tøying av muskulatur og bindevev. Alle stillingen er enten liggende eller sittende, og blir holdt i flere minutter. Kl 18.00 - 19.30. Husk varme klær!

Pust er alltid en viktig del av yoga,så det kommer også til å bli noen pusteøvelser med, pluss avspenning og litt meditasjon på slutten av klassene. 

Pris for en yogatime er 150kr. For medlemmer med årskort eller månedskort koster en yogatime kr 100. Vi har et begrenset antall yogamatter til utleie (kr 30), så ta med egen matte om du har! Maks 16 deltakere per time, minium 4 påmeldte for at timen skal gjennomføres.

Påmelding gjør du her.