Yoga, lør 7.sept

05.09.2019

På denne klassen fokuserer vi på bevegelser og stillinger som bidrar til en mer funksjonell kropp. Du vil møte på elementer fra både Hatha yoga, Ashtanga Vinyasa, functional mobility. Avslutningsvis skal vi innom et lite knippe Yin-stillinger hvor vi jobber med å roe ned i både bindevev, nervesystem og pusten.
Gjennom hele klassen vil pusten din og tilstedeværelsen i kroppen stå sentralt. Gjennom pust, bevegelse og oppmerksomhet øker vi kroppsbevisstheten, noe som også er viktige elementer når man befinner seg i klatreveggen..
Det er ingen krav til forkunnskaper eller å kunne rekke hele veien ned til tærene. Kom som du er - mann som kvinne, gammel som ung, stiv som en stokk eller myk som en fele! Du vil mest sannsynlig oppleve både mestring og gøye utfordringer uansett :)
Ta med egen matte (eller lei hos oss), vannflaske, et lite håndkle og godt humør!
Varmt velkommen.
Om læreren:
Malin er utdannet fysioterapeut og jobber som Mastertrainer i HiYoga, samt som freelance yogalærer både i inn og utland.
Videre har hun en fartstid på 17 år med å undervise i forskjellige former for trening, coaching, rehabilitering, terapi etc.

Prisen er 150kr, halv pris for medlemmer med årskort/halvårskort eller månedskort. Meld deg på under (eller i resepsjonen før timen om det er flere plasser igjen), og betal i resepsjonen når du kommer.