Yoga fredager kl 12

10.02.2020

De fire neste fredagene kan du komme og gjøre yoga sammen med Kjersti. Kjersti har undervist i 9 år så du er i trygge hender. Det er mange grunner til å gå på yoga. Kanskje vil du lage litt bedre plass i kroppen for å støtte klatringen din, eller kanskje du egentlig trenger å roe ned tempoet litt? Det er nemlig i denne roen som oppstår i yoga at pusten kan få flyte fritt, tankene klarner og vi lander. 

Dette blir en Hatha yoga-time, som tar utgangspunkt i å skape balanse i kroppen, mellom høyre og venstre side, og balanse mellom aktivitet og ro. Det er en yang praksis, som betyr at det er en aktiv form for yoga, men gjennom fokus på balanse sørger vi hele tiden for å ha rom for dyp og rolig pust.

Du kan bli med en gang, eller alle, melde deg på eller droppe innom plutselig.
Fredager kl 12:00 75 min Pris: 150kr (75 kr for de med årskort/månedskort)Vi har et begrenset antall yogamatter til utleie (kr 30), så ta med egen matte om du har!

Påmelding gjør du her


Påmelding på nett stenger 30min før timen starter, og det vil da kun være mulig å melde seg på ved å betale i resepsjonen. Om du har reservert plass på nett, men ikke har møtt opp og betalt 10min før timen starter, risikerer du å miste plassen om det er fullt.

Vel møtt ! 🙏😊