Wild Country barne- og ungdomscup, 9. desember

03.12.2023

Årets siste cup går av stabelen lørdag 09.12. og vi starter som vanlig med barn fra 6-8 år kl. 10 00 - 11.30. Barn i alderen 9-12 år er fra kl. 12 - 13.30. Alle barn som deltar får utlevert scorecard på papir. Når dere er ferdig leveres scorecard til sekretariatet i bytte mot diplom og en liten oppmerksomhet. Siden det snart er jul óg sponsoren vår Wild Country er ekstra generøs med premier, blir det også uttrekkspremier til alle som leverer inn scorecard med telefonnummer i denne aldersgruppen.
For ungdommer 13-19 år er det digitale scorecardet åpent fra kl. 15 - 18.15. Opprett gjerne profil hos vertical life i forkant for å kunne registrere bulder på scorecard info under konkurransen. Alle som registrerer sine bulder er med i trekningen av fine premier fra Wild Country uavhengig av resultat. I denne runden avgjøres også sammenlagt vinnere for de fire klassene en kan konkurrere i.
Lykke til - og husk at senteret er åpent for dere som ikke deltar på cup hele dagen og at tidene som er oppgitt kun er veiledende (så kom når det måtte passe i løpet av dagen).