Vinyasa flow med Rebecca, søn 5.juli kl 16

02.07.2020
Det blir vinyasa flow yoga med Rebecca nå på søndag! 5.juli, kl 16-17.30. Pga kravet om 1 m avstand er det kun 16 plasser på timen denne gangen. Påmelding gjør du her. 


Yoga og klatring er en super kombo, siden yoga styrker deg både fysisk og mentalt. Det er godt å ha noen verktøy for stressmestring og tilstedeværelse når man jobber med et prosjekt. Yoga er også supert for å myke opp kroppen og få litt mer bevegelse i hoftene og brystet. 


Rebecca er nyutdannet yogalærer, men har drevet med yoga siden hun var 16 år, og har vært en ivrig hobbybuldrer de siste 9 årene. Nå vil hun gjerne lære bort yogaen sin til andre klatrere (men du må selvfølgelig ikke være klatrer for å komme på yoga!)


Hun vil ha en dynamisk vinyasaflow-klasse med vekt på å styrke skuldre, kjernemuskulatur og balanse, og åpning av hoftene. 


Pust er alltid en viktig del av yoga,så det kommer også til å bli noen pusteøvelser med, pluss avspenning og litt meditasjon på slutten av klassen. 


Pris for en yogatime er 150kr,mens for medlemmer med årskort eller månedskort er det halv pris. Vi har et begrenset antall yogamatter til utleie (kr 30), så ta med egen matte om du har! 

Påmelding på nett stenger 10 min før timen starter, og det vil da kun være mulig å melde seg på ved å betale i resepsjonen. Om du har reservert plass på nett, men ikke har møtt opp og betalt 10 min før timen starter, risikerer du å miste plassen om det er fullt.