Vinterferieuke hos BKS Fana

17.02.2022

Mandag til fredag: Drop-in tilbud til kr. 85 pr barn og 95 pr voksen frem til kl. 14. Vi har laget klatreutfordringer til hele familien, blant annet «Den store buldreprøven» som kan hentes i resepsjonen. I kaféen tilbyr vi deilig lunsj og god bakst i tillegg til rykende fersk kaffe fra Bergen Kaffebrenneri. Fredagen serverer vi frokostbuffet (kr 70) fra kl 7-10.

Tirsdag: 3-timers kurset introduksjon til buldring for barn/ungdom fra 5.klasse og oppover. Her vil deltagerne få grunnleggende innføring i buldring, klatre så mye de orker og avslutte med felles lunsj i kaféen. Inkludert i prisen serverer vi toast og frukt. Påmelding her.

Onsdag: Buldring og parkour (3 timers kurs for barn/ungdom fra 5.klasse og oppover); Ruteskruer Olve stiller med ferske bulder. Han viser og forteller hvordan hans tidligere erfaring fra parkour kan benyttes i buldring. Det blir fokus på teknikk og balanse. Du får selvsagt også mulighet til å prøve deg. Det blir spennende utfordringer på alle nivå og det er bare en fordel om du har prøvd buldring og/eller parkour før. Inkludert i prisen serverer vi toast og frukt. Påmelding her.

Velkommen til en aktiv vinterferie hos oss på Bergen Klatresenter Fana!