Vi starter senter i Førde, og søker senterleder!

30.08.2020

Vi starter klatresenter i Førde! Om du vil følge med på byggeprosessen fram til åpning kan du følge facebooksiden til Førde Klatresenter. Om du drømmer om å jobbe med klatring kan dette være muligheten du har ventet på!

Stillingsannonse:

Vi søker senterleder til Førde Klatresenter!

Drømmer du om å jobbe med klatring? Om å være med å skape et topp moderne klatresenter med fokus på bevegelsesglede og mestring, der alle kan ha det moro uavhengig av fysiske forutsetninger? Om å skape et sosialt samlingssted for alle som liker klatring? Da er jobben som senterleder på Førde Klatresenter noe for deg!

Hovedoppgaver: Daglig drift, kundeservice i resepsjonen, sette opp vaktlister, organisere kurs og grupper, innkjøp klatrebutikk og kafé (kontroll på varelager/økonomi), renhold, evt ruteskruing dersom søker har ønske om dette.

Kvalifikasjoner og egenskaper: Vi søker en person som er rydding og strukturert, fleksibel, serviceinnstilt og har høy sosial kompetanse. Relevant erfaring ift arbeidsoppgavene er en fordel, men det viktigst er vilje og evne til å lære, og du vil ha et sterkt team i ryggen i oppstarten. Det er en stor fordel om søker klatrer selv.

Vi tilbyr:

  • Muligheten til å være med å utvikle et topp moderne klatresenter i Førde
  • 80% stilling (mulighet for 100%)
  • Arbeidstid på dagtid to dager per uke, ellers ettermiddag/kveld og/eller helg
  • Oppstart november 2020
  • Lønn etter avtale

Om oss: Førde Klatresenter er et nystartet firma som skal åpne buldre- og klatrehall i Sunnfjordhallen i Førde. Dette blir et senter helt på høyden med de man finner i landets største byer, med buldrevegger, tauklatring, kafé og klatrebutikk. Eierne av Førde Klatresenter startet opp et tilsvarende senter i Bergen (bergenklatresenter.no) i august 2019. Dette har vært en knallsuksess, og vi tar med oss erfaringene derfra for å lage et enda bedre senter i Førde! Studietur til Bergen i starten av ansettelsesperioden må påregnes.

For spørsmål om stillingen, kontakt Jaran på tlf 97122412, søknader sendes til jaran@bergenklatresenter.no