Vi åpner for treningsgrupper fra 1.juni

25.05.2020

Gode nyheter! Helsedirektoratet har nå definert klatresentere som idrettsanlegg og ikke som treningssenter. Dette gjør at vi har mulighet til å åpne opp for treningsgrupper med maks 20 deltakere, noe vi gjør fra mandag 1.juni. Vi gleder oss vilt til å åpne dørene igjen, og er godt i gang med nedvasking og omskruing av hele senteret! 

Barne- og ungdomsgruppene våre starter opp igjen tirsdag 2.juni (kommer infomail til de som er på gruppene), og vi setter opp 2-timers treningsgrupper for voksne gjennom hele dagen. Påmelding til disse vil bli lagt ut 3 dager før. Årskort, månedskort og klippekort vil fortsatte være fryst, og åpnes først opp igjen når vi går tilbake til en mer normal drift (forhåpentligvis fra 15.juni). Pris for å delta på grupper blir fra 100kr per gang, avhengig av tid på dagen. Ved påmelding til grupper må du registrere navn, mail og mobilnummer, som vil bli lagret i 10 dager for eventuell bruk for smittesporing.


Følgende regler gjelder når du kommer for å trene:

Dersom du er syk, litt småsyk, eller i karantene, hold deg hjemme!

Vask hendene grundig både før og etter økten, og benytt håndsprit underveis. Benytt gjerne flytende kalk.

Hold avstand til andre personer, minimum 1 meter.

Dersom du har kommet for tidlig, vent i kafèområdet til det er tid for din treningsgruppe. Forlat treningsområdet når din gruppe er ferdig.

Garderobene er stengt, med unntak av toalett og håndvask. Møt opp ferdig skiftet til treningstøy, medbring yttertøy/bag til ditt treningsområde, og dusj hjemme.

Ta med vannflaske ferdig oppfylt hjemmefra. Denne skal ligge i baggen når den ikke er i bruk.

Treningsrommet er dessverre stengt inntil videre (åpner forhåpentlig 15.juni)

Vi tar ikke imot kontanter.

Utleie: det er påbudt med sokker i leieskoene. Vi leier ikke ut kalkbøtter.