Treningsveiledning og -planlegging

20.11.2021

Nå tilbyr BKS klinikken og fysioterapeut Torstein Strand treningsveiledning og treningsplanlegging. Torstein er utdannet som Trener 1 og 2 for klatring i regi av Norges klatreforbund. Han har i flere år jobbet fast som trener for konkurransegruppen til Bergen Klatreklubb.

Treningsveiledning er for deg som ønsker en grundig gjennomgang av klatrerelatert trening og teknikk og/eller styrketrening. Eksempler på aktuelle temaer er teknisk utførelse av styrketreningsøvelser, ulike typer fingertrening og hvordan disse utføres på best mulig måte og teknikktrening i klatreveggen.

Treningsplanlegging er tjenesten for deg som ønsker å ta det ekstra steget for å bli bedre i klatring. I løpet av en times samtale kartlegges dine mål, ønsker og forutsetninger. Deretter utarbeider Torstein en individualisert plan. Standard lengde på en treningsplan er fire uker, men det er fullt mulig å ta utgangspunkt i lengre perioder.

Om du er interessert kan du booke time via www.bksklinikken.no eller ta direkte kontakt på mail torstein@bksklinikken.no