Studentdager på BKS Fana, 8.-10. feb

26.01.2023

I uke 6 inviterer vi til studentdager hos Bergen Klatresenter Fana (NB: gjelder ikke på Laksevåg)

 Adresse: Kokstadvegen 23a, like ved bybanestoppet Kokstad. Følg skilting mot RUSH! Det blir gratis klatring for nye og gamle studenter mot fremvisning av gyldig semesterkort onsdag 08.02.23, torsdag 09.02.23 og fredag 10.02.23. De som ikke har egne klatresko kan leie hos oss for kr. 50 så langt lageret rekker. 

Hver onsdag har vi frokostbuffet fra kl. 7.00 - 10.00 for kr. 80. Her er det også inkl. kaffe fra vår lokale kaffeleverandør Bergen Kaffebrenneri. Denne torsdagen har vi tilgjengelig instruktør som kan vise og fortelle nye kunder hva buldring går ut på og kanskje gi et nyttig tips på veien videre? 

Hver fredag etter kl. 20.00 har vi skjenkeløyve. Nytt av året er at det er mulig å klatre selv om det er salg av alkohol i kaféen. Alle tre dager vil det også være 20% avslag i klatrebutikken for studenter. Vi har en koselig cafe hvor du kan kjøpe mat og drikke enten før eller etter treningsøkten. Fyll gjerne ut egenerklæring på forhånd dersom det ikke har blitt gjort hos oss i Fana eller på Laksevåg før du kommer, så sparer vi tid på dette i selve senteret.