Ruteskruernes utvalgte buldere, vår 2021

11.01.2021

En fredag i måneden utover våren har alle som trener hos oss muligheten til å prøve seg på ruteskruernes utvalgte buldere. Da får man testet et bredt spekter av ulike klatrestiler og tekniske utfordringer, og "tvinges" kanskje til å prøve litt ekstra hardt på ting man ikke er så god på;-)

De utvalgte bulderne er nummerert rundt i lokalet, og man får med seg et ark med oversikt over disse, der man også registrerer hvilke man har gått. Det blir utfordringer på alle nivå. Bulderne er spredt utover alle vegger/rom på senteret for å hindre sammenstimling av folk. Da det er ruteskruing på dagtid fredag, og vi også ønsker å ha med veggen det skrus på, vil dette være et tilbud til de som trener fra kl 15.30 og utover kvelden. Arket med oversikt over bulderne må leveres inn i resepsjonen før kl 21 for å delta i premietrekning.

Det blir premier utdelt på loddtrekning blant alle som har vært med hver fredag, samt premiering av topp tre for kvinner og menn etter siste runde. Dette annonseres på insta/ evt på pub fredagskvelden.

Hvorvidt det blir klatrepub etterpå (fra kl 21), vil avhenge av hvilke restriksjoner som gjelder for alkoholservering. Pga nasjonal skjenkestopp blir det ikke pub den 22. januar.

Datoer våren 2021: fredag 22. januar, 19. februar, 19. mars, 16. april og 28. mai. Med forbehold om endring i datoer hvis det dukker opp nye koronarestriksjoner.

Foto: @bjoron91