Ruteskruernes utvalgte buldere, vår 2021

11.01.2021

En fredag i måneden utover våren har alle som trener hos oss muligheten til å prøve seg på ruteskruernes utvalgte buldere. Da får man testet et bredt spekter av ulike klatrestiler og tekniske utfordringer, og "tvinges" kanskje til å prøve litt ekstra hardt på ting man ikke er så god på;-)

De utvalgte bulderne er nummerert rundt i lokalet, og man får med seg et ark med oversikt over disse, der man også registrerer hvilke man har gått. Det blir utfordringer på alle nivå. Bulderne er spredt utover alle vegger/rom på senteret for å hindre sammenstimling av folk. Det blir mulighet for å delta gjennom hele åpningstiden på fredag, fra kl 9-21, men alle må huske å booke treningstid i forkant. Da det blir ruteskruing på formiddagen vil et par av bulderne ikke være mulig å få gått før ruteskruingen er ferdig, derfor anbefaler vi at de som har høye ambisjoner og trenger alle poengene de kan få, å trene fra kl 14 og utover. Arket med oversikt over bulderne må leveres inn i resepsjonen før kl 21 for å delta i premietrekning.

Det blir premier utdelt på loddtrekning blant alle som har vært med hver fredag, samt premiering av topp tre for kvinner og menn etter siste runde. Dette annonseres på facebook og instrgram (/evt på pub fredagskvelden).

Den 28. mai vil det bli pub fra kl 21-24!  Både de som har booket treningstid kl 18 og kl 19 vil ha mulighet til å trene fram til puben starter. NB: pga begrenset plass i kaféen vil det være separat påmelding til puben.

Datoer våren 2021: fredag 22. januar, 26. februar, 19. mars, 16. april og 28. mai. Med forbehold om endring i datoer hvis det dukker opp nye koronarestriksjoner.

Foto: @bjoron91