Påmelding til grupper

29.05.2020

Det er nå mulig å melde seg på treningsgrupper, det gjør du her.  Nye grupper vil bli lagt ut fortløpende framover, ca 3 dager før gruppene finner sted. Du kan komme alene eller sammen med venner, men alle må melde seg på selv, da vi må ha navn og kontaktinfo på alle som deltar. Det er maks 20 deltakere på grupper på Hovedrommet og maks 10 på Bakrommet, og treningen foregår på egenhånd uten instruktør. Man er nødt til å holde seg på samme buldrerommet gjennom hele treningen, vi anbefaler dermed at du heller veksler på hvor du melder deg på. Hver gruppe varer i 1 t og 50 min, etterfulgt av 10 min pause før neste gruppe starter, for å unngå trengsel. Prisen er 100/130kr avhengig av tid på dagen (studentrabatt: 10%). Gruppene har 16-års grense (grunnen er krav om instruktør på grupper for barn/ungdom, som gjør at vi ikke har kapasitet til å kjøre flere barne- og ungdomsgrupper enn de vi allerede har). Det er gratis å melde seg av inntil 12 timer før (gjøres via link i bekreftelsesmail man fikk ved påmelding), hvis man ikke møter opp uten å ha meldt seg av vil beløpet bli fakturert. Årskort/månedskort/klippekort vil fortsatt være fryst til 15.juni og kan ikke benyttes. Senteret åpner 09.30, og kafé og butikk er åpen for alle.

Følgende regler gjelder når du kommer for å trene:

Dersom du er syk, litt småsyk, eller i karantene, hold deg hjemme!

Vask hendene grundig både før og etter økten, og benytt håndsprit underveis. Benytt gjerne flytende kalk.

Hold avstand til andre personer, minimum 1 meter.

Dersom du har kommet for tidlig, vent i kaféområdet til det er tid for din treningsgruppe. Forlat buldrerommet umiddelbart når din gruppe er ferdig.

Garderobene er stengt, med unntak av toalett og håndvask. Møt opp ferdig skiftet til treningstøy, medbring yttertøy/bag til ditt treningsområde, og dusj hjemme.

Ta med vannflaske ferdig oppfylt hjemmefra. Denne skal ligge i baggen når den ikke er i bruk.

Treningsrommet er dessverre stengt inntil videre (åpner forhåpentlig 15.juni)

Utleie: det er påbudt med sokker i leieskoene. Vi leier ikke ut kalkbøtter.