Nye nasjonale restriksjoner fra 25.mars

24.03.2021

Fra midnatt (natt til torsdag 25.mars) innføres nye nasjonale tiltak. Treningssenter kan kun ha åpent for innbyggere i egen kommune, dvs at kun personer bosatt i Bergen kan trene hos oss*.

I tillegg må man nå holde 2 m avstand istedenfor 1 m. Dette betyr kraftig redusert kapasitet hos oss, og vi innfører derfor booking. 

Klatretid bookes her: 


Regler for booking:

  • Alle voksne må bestille plass til seg selv, slik at vi har kontaktinfo. Om man har med seg barn kan man bestille flere plasser (maks 2 barn per voksen).
  • Alle må scanne kort eller betale drop-in (foreldre eller andre som ikke klatrer kan ikke komme inn gratis)
  • Dersom du ikke kan komme, avbestill så noen andre får muligheten!
  • Tid i buldrerom/treningsrom er begrenset til 2 timer. Før/etter trening vil det være mulig å benytte kafé og butikk, men husk 2 m avstand også her.
  • Møt helst ferdig skiftet og begrens bruk av garderober unntatt tilgang til håndvask/toalett, da det kan være vanskelig å holde 2 m avstand her om mange kommer/går samtidig. Ta gjerne bag og ytterklær med inn i buldrerommet isteden.
  • Treningstid legges ut for booking 2-3 dager før.
  • Vi tillater dessverre ikke at man booker to treningsperioder etter hverandre. Dersom man ønsker å trene lengre enn to timer er dette ok dersom det uansett er ledig plass på neste gruppe (spør i resepsjonen når treningstiden din er ferdig). Sjansen for dette vil generelt være større på dagtid i ukedagene, men liten på kveldstid og i helgene. Vi har svært redusert kapasitet nå med de nye reglene, og er nødt til å gjøre dette for at alle som har medlemskap/trener fast hos oss fortsatt skal få muligheten til å trene. Håper alle har forståelse for dette og prøver å være effektive på trening!

De nye nasjonale tiltakene gjelder til 12.april i første omgang.

*Ta kontakt på post@bergenklatresenter.no dersom du har årskort/månedskort og bor på Askøy, i Øygarden e.l., så fryser vi kortet ditt i perioden.