Mer normal drift fra 15.juni

12.06.2020

Fra i morgen tidlig (mandag 15.06) går vi tilbake til mer normal drift, med vanlig åpningstider og alle kort aktiveres igjen. Det er fortsatt noen hensyn som må tas:

  • Det viktigste er at folk som er syke eller i karantene holder seg hjemme, at alle har god håndhygiene og holder avstand til andre (minst 1 meter).
  • Vi må ha oversikt over alle som har trent hos oss i tilfelle behov for smittesporing. Dermed er det viktig at alle med årskort/månedskort/klippekort husker å scanne seg inn med en gang de kommer. Det er ikke lenger mulig å spandere et klipp på en venn. Alle som kjøper drop-in må registreres med navn og nummer.
  • Vi kan ikke slippe inn flere folk i lokalet enn at det er mulig å overholde 1-meters regelen. Så lenge det er sol og sommer blir dette neppe et problem, men vi vil fortløpende vurdere behov for å innføre booking på de mest populære treningstidene. Tren gjerne på dagtid om du har mulighet!
  • Garderober, dusj og badstuer er åpne igjen, men 1-meters regelen gjelder selvfølgelig også her, og folk må sprite og tørke av garderobeskap etter seg. Vi må ha hyppig renhold, og selv om vi ikke alltid har personer av begge kjønn på jobb må vi uansett inn i garderoben for å vaske. Vi banker selvfølgelig på og gir beskjed om at vi kommer, men anbefaler å holde døra til dusjen stengt når den er i bruk.
  • Utstyr på treningsrom må sprites og tørkes av etter bruk. Maks 10 personer i treningsrommet samtidig.
  • Har du med barn er du ansvarlig for at de følger smittevernregler (håndvask/spriting og avstand).
  • Vi ser oss nødt til å justere prisene litt. Ny pris på drop-in for voksne kveld/helg blir 125kr, klippekort 1030kr, drop-in pris for barn fra 3 år blir 85kr. Pris på måneds- og årskort, samt dagtid drop-in på hverdager forblir som før.