Familieyoga og klatring, fre 5.mars

24.02.2021

Vi har gleden av å tilby en 3-timers lang yoga og klatreøkt for barn fra 6-12 år sammen med en voksen. Barnet deltar med en forelder/kjent person, så dette gir gode muligheter for verdifull tid med hverandre og for å prøve nye ting sammen.

Økten inneholder familieyoga, lek og klatring - og passer for de barna som har interesse av dette og klarer å følge instrukser som blir gitt i gruppen.

  • Vi starter i yogasalen kl 12.00 og avslutter til 15.00
  • Gruppe på inntil 6 barn + voksen
  • Introduksjonspris første gangen vi kjører dette blir 490 kr for ett barn og en voksen, inkl. instruktør, klatresko, klatresele og yogamatte. Ta gjerne med egen matte eller sko/sele om dere har dette.

Yoga gir barna kjennskap til avspenning, fokus på egen pust og større bevissthet og mestring omkring egen kropp og sinn. Målet ved å gjøre yoga er at barna etter hvert skal kunne oppnå økt selvfølelse, økt indre og kroppslig ro, samt øke evne til å holde fokus.

Påmelding her (meld på med eget navn og skriv navn på barnet i kommentarfeltet).

Om instruktøren: Cathrine begynte med yoga for 6 år siden og har jobbet som barnehagelærer de siste 14 årene, før hun i år begynte å jobbe på Bergen klatresenter med spesiell interesse for å utvikle aktiviteter for barn og unge. Hun tok barneyogakurs høsten 2020 gjennom YOBA (yoga for barn, yoba.no), og er nå instruktør for barneyoga og mindfullness. Har også klatrebakgrunn med lang erfaring på mosjonistnivå. Ved spørsmål om opplegget, send mail til cathrine@bergenklatresenter.no