E9 cup - ruteskruernes utvlagte, høst 2021

22.08.2021

En fredag i måneden utover høsten kan du prøve deg på ruteskruernes utvalgte buldere i E9 cupen. Da får man testet et bredt spekter av ulike klatrestiler og tekniske utfordringer, og "tvinges" kanskje til å prøve litt ekstra hardt på ting man ikke er så god på;-)

Det blir utfordringer på alle nivå, og loddtrekning av premier hver runde, samt premiering av topp tre sammenlagt for kvinner og menn etter siste runde.

Registrering av buldere gjøres på scorecard.info, der man må logge inn med/opprette Vertical Life-bruker for å delta i cupen.

Etter cupen disse fredagene blir det pub fra kl 21-24! 

Datoer høsten 2021: fredag 27. august, 24. september, 22.oktober, 19.november og 17.desember. NB: pga nye smitteverntiltak er det påmelding både til trening og pub den 17.des.

Bulderne er spredt utover alle vegger/rom på senteret for å hindre sammenstimling av folk. Det blir mulighet for å delta gjennom hele åpningstiden på fredag, fra kl 9-21. Da det blir ruteskruing på formiddagen vil et par av bulderne ikke være mulig å få gått før ruteskruingen er ferdig, derfor anbefaler vi at de som har høye ambisjoner og trenger alle poengene de kan få, å trene fra kl 14 og utover.