Damenes aften, fre 17. mars

08.03.2023

Hold av datoen! Fredag 17. mars blir det damenes aften på BKS Laksevåg. Det blir barselbuldring og filmvisning på dagtid. Utover ettermiddagen/kvelden blir det muligheter for å være med på både yoga, kilterseminar og dyno- & koordinasjonsseminar. Fra kl 20 kjører vi klatrepub og film om sterke damer. 

PS: Selv om vi gjør litt ekstra stas på damene, er alle selvfølgelig velkomne på senteret også denne dagen.

PROGRAM FOR DAGEN: (detaljer om hver aktivitet under)

ca 10-13: Barselbuldring

13.00: Filmvisning i kaféen: Rayu

16.15: Yoga warm-up flow (10-15 min)

16-20: Kilterseminar og dyno-&koordinasjonsseminar (flere runder av 45 min), krever påmelding

18.15: Yoga warm-up flow (10-15 min)

18.30: 60 min rolig yogatime, krever påmelding

20:00-24.00: Klatrepub

21.00: Filmvisning på pub: The High Road

Filmvisninger og oppvarmingsflow er gratis å være med på og krever ingen påmelding.

KILTERSEMINAR

Lyst til å trene på kilterboard, men usikker på hvordan? Brettklatring er nyttig for å trene styrke og avstivning, og man blir flink til å holde beina i veggen og komme seg på igjen om de faller av. På dette seminaret med Marie Tamber blir det fokus på bevegelse, på hvordan finne passende bulder for å øve på svakhetene dine og hvordan identifisere hvilke muskler man skal fokusere på når for å klare harde flytt.

Seminaret varer i 45 min og koster 150 kr å være med på (inngang betales i tillegg, bruk gjerne ditt klippekort/månedskort/årskort), maks 6 personer per gruppe. Kilter er bratt og intenst, derfor er det viktig å VARME OPP i forkant av seminaret, men ikke så mye at du er sliten før det begynner.

Kl 17-17.45: Nivå rød - svart

Kl 18-18.45: Nivå gul – rød

Kl 19-19.45: Nivå rød – svart

Påmelding her.

DYNO- OG KOORDINASJONSSEMINAR 

Dynamiske flytt, hopp og koordinasjonsflytt kan være mentalt krevende, så vi snakker litt om det. Vi har noen kule bulder vi skal prøve på (inkludert en ny vegg som skrus spesielt til kurset dagen før!) ; Hvordan klatrer vi de? Hvilke tekniske aspekter må vi tenke på? Vi prøver og feiler og prøver igjen! Dette blir moro! Med Mie Kastet.

Seminaret varer i 45 min og koster 150 kr å være med på (inngang betales i tillegg, bruk gjerne ditt klippekort/månedskort/årskort), maks 6 personer per gruppe. Møt opp ferdig oppvarmet!

Kl 16-16.44: Nivå gul og oppover

Kl 17-17.45: Nivå lilla – gul (her blir det mest fokus på å bevege seg litt dynamisk i veggen, ingen heftige dynoer)

Kl 18-18.45: Nivå gul og oppover

Påmelding her.

YOGA

Denne dagen tilbyr vi både to runder med oppvarmingsflow (10-15min, gratis å være med på), samt en full yogatime.

60 min yogatime kl 18.30: en rolig time som passer perfekt etter en buldreøkt, med fokus på åpning av bryst og hofter. Maks 12 plasser, 120 kr, ta gjerne med egen yogamatte om du har (leie av yogamatte 30 kr), krever påmelding.

Oppvarmingsflow kl 16.15 og kl 18.15: oppvarming av hele kroppen til klatring, basert på yoga. Krever ikke yogamatte, og ingen påmelding nødvendig, bare å møte opp og bli med! Perfekt for deg som er litt dårlig til å varme opp før buldring.

Rebecca, som har yogatimene, jobber også som massasjeterapeut på BKS klinikken torsdag-søndag hver fjerde uke. Om du er skikkelig heldig har hun kanskje et par ledige timer fortsatt. Bestilling på rebeccajacobsen.no Anbefales!!

BARSELBULDRING OG FILM PÅ DAGTID

Det blir ingen ruteskruing denne fredagen, så det er perfekt å ta med seg baby på dagtid. Kom og test ukens nye bulder sammen med andre som er i permisjon! Fra 10-tiden, man kommer når det passer. 

Kl 13 viser vi filmen Rayu i kaféen. Det blir «babykino» med dempet lyd og undertekst (engelsk). Beskrivelse av film: Sasha DiGiulian, Matilda Söderlund and Brette Harrington become the first all-female team to scale the Rayu 8c big wall route in Picos de Europa, Spain (32 min). Andre som har fri på dagtid er selvfølgelig også velkomne!!

KLATREPUB MED FILM

Kvelden avsluttes selvfølgelig med klatrepub! Her blir det god stemning, pizza (dagens spesial blir med brie, spekeskinke og ruccola) og forfriskninger med og uten alkohol. Alkoholsalg fra kl 20. Ca. kl 21 viser vi filmen The High Road med Nina Williams. Ta en tur i badstua og dusjen før pub (eventuelt et iskaldt sjøbad?!?!) eller møt opp i treningsklær dekket i kalk – her er alt lov – kom som du er!

Beskrivelse av film: Part 1: While most boulderers focus on difficult movements close to the ground, Nina Williams has set her sights higher. Follow her rise as she astounds the climbing world with some spectacular ascents. Part 2: Nina hones in on an outrageous new objective: a 15m-tall boulder called Too Big to Flail in California, which was first climbed by the world's best free soloist, Alex Honnold. (43 min totalt)