Damenes Aften, 8. mars

02.03.2024

Fre 8. mars blir det Damenes Aften på BKS Laksevåg! På klatrepuben blir du bedre kjent med to av våre ansatte, får en dose inspirasjon og svar på ting du kanskje har lurt på. Vår tidligere verdenscup-buldrer Mie Kastet forteller om livet som semi-proff klatrer; hvordan hun trente, motivasjon, hva må man ofre? Tobarnsmor Nini Sissener forteller om klatring gjennom graviditet og småbarnsfasen; hva er mulig å få til, hvordan holde motivasjonen oppe, samt tips og triks for praktisk gjennomføring. Det blir 10-15 min presentasjon fra hver, og muligheter for å stille spørsmål om det akkurat DU lurer på (spm kan også sendes inn via instastory). 

Kl 18 holder @massasjeterapeut_rebecca en gratis yoga oppvarmingsflow (10-15 min, ingen påmelding). Perfekt for deg som er litt dårlig til å varme opp på egenhånd!
Kl 19-20 holder hun en rolig yogatime som passer perfekt etter en buldreøkt, med fokus på åpning av bryst og hofter. Maks 12 plasser, 120 kr, ta gjerne med egen yogamatte om du har (leie av yogamatte 30 kr), påmelding her.

Klatrepuben er som vanlig i gang kl 20, med salg av øl, vin, alkosholfri drikke, pizza og nachos (18-årsgrense). Åpent for buldring til kl 21, og badstuene er varme fra kl 18.
Det blir også noen spesialprodukter i kaféen for anledningen.