Covid-19 tiltak på Bergen Klatresenter

11.03.2020

Torsdag 12.03:

Covid-19 oppdatering:

Situasjonen utvikler seg svært raskt, og tar følgende grep:

Alle barne- og ungdomsgrupper avlyses fra og med i dag.

Vi innfører 13-års alders grense på hele senteret (fra kl 12 i dag). Barn ikke er like flinke til å holde avstand og forholde seg til hygienetiltak som voksne, og vi ønsker også å redusere antall personer på senteret i helgene.

Klatrepub avlyses både i morgen og neste fredag.

Barnebursdager ble allerede på tirsdag avlyst for hele mars.

Vi setter ikke opp nye kurs eller grupper i de kommende ukene.

Ellers oppfordrer vi alle til å ta sin del av ansvaret for å hindre smittespredning, både med god hygiene, holde avstand til hverandre og holde seg langt unna trening om man er syk, småsyk eller spesielt om man er i karantene!

Onsdag 11.03:

Foreløpig holder vi åpent og barnegrupper går som normalt, men vi følger med på alle anbefalinger fra Folkehelseinstituttet og Bergen Kommune, og innretter oss fortløpende etter disse. Eventuelle endringer annonseres på nettsidene våre og facebook.

Alle oppfordres til å vaske hendene eller sprite seg før klatring og underveis i økten. Spritdispensere er satt opp i alle rom. Ellers anbefaler vi også bruk av flytende kalk som inneholder over 70% alkohol og dermed virker desinfiserende. For grupper sørger instruktør for at alle spriter seg grundig på hendene før og etter klatring.

Vi har økt fokus på hygiene både i kafèen og på senteret generelt, inkludert hyppig vask av dørhåndtak og lignende med desinfeksjonsmiddel.

Alle oppfordres selvfølgelig til å holde seg hjemme fra trening dersom de føler seg syke eller småsyke