Covid-19 oppdatering

28.10.2020

Smitten øker dessverre nok en gang i Bergen, og kommunen har lansert en rekke nye tiltak for de neste 4 ukene, inkludert påbud om munnbind innendørs der man ikke kan holde meteren. De presiserer at det normalt ikke skal være behov for munnbind på treningssenter, MEN HUSK Å HOLDE AVSTAND! Dette er lettest å få til om folk utnytter hele åpningstiden på senteret:

  • Tren på dagtid om du kan.
  • Unngå perioden kl 18-20 ukedagene om du kan.
  • Hvis du trener når det er mye folk, bruk hele lokalet og velg en annen vegg enn der det allerede er kø. Om det blir for fullt blir du bedt om å vente i kaféen.
  • I helgene er det ganske høyt trykk hele dagen, med de siste helgene har det vært mest folk kl 10-12. Lør 31.okt kjører vi utvidet åpningstid til kl 20, så kom gjerne innom for en ettermiddags- eller kveldsøkt!
  • Vi oppfordrer alle som trener i helgene og på kveldstid til å begrense klatretiden til maks 2 timer

Dere vil i enkelte situasjoner framover møte våre ansatte med munnbind, f.eks når vi skal hjelpe å ta på seler til autobelay eller når vi har bordservering på pub. Pub denne helga vil bli gjennomført etter de nye reglene og anbefalingene, men etter det tar klatrepuben en pause resten av 4-ukers perioden. Vi oppfordrer alle til å bruke november til å trene ekstra hardt (helst på dagtid!), legge seg tidlig og ta fredagspilsen hjemme. Hjelp til å få ned smitten i Bergen, sånn at vi kan holde åpent for dere hele vinteren!

Ellers gjelder fortsatt dette:

Husk at alle må nå betale inngang i helgene, uavhengig av om de skal klatre eller bare se på (pga begrenset kapasitet kan ikke lengre foreldre som ikke klatrer være med gratis i helgene).

Vi må ha oversikt over alle som har trent hos oss i tilfelle behov for smittesporing. Dermed er det viktig at alle med årskort/månedskort/klippekort husker å scanne seg inn med en gang de kommer. Det er ikke lenger mulig å spandere et klipp på en venn. Alle som kjøper drop-in må registreres med navn og nummer.

Utstyr på treningsrom må sprites og tørkes av etter bruk. Maks 10 personer i treningsrommet samtidig.

Har du med barn er du ansvarlig for at de følger smittevernregler (håndvask/spriting og avstand).

Garderober og dusjer er åpne, men husk avstand også her, og sprit og tørk av garderobeskap etter bruk.