Åpningsfest og E9 cup, 25.feb

19.02.2022

Fredag 25.02 inviterer vi alle til offisiell åpning av Bergen Klatresenter Fana

Dagen vil være fullpakket med aktiviteter for små og store.

Vi starter allerede klokken 07.00 med suksessen «frokostbuldring» frem til klokken 10.00. Her serveres deilig buffet til den nette sum av kr. 70.

E9-cupen starter klokken 09.00 og pågår frem til 20.00. Alle som deltar i cupen er med i trekning av fine premier fra E9, det er ingen aldersgrense eller behov for erfaring for å delta!

Klokken 20.00 stenger buldringen og det blir 18-års grense i lokalet; vi vil innvie vår nye klatrepub og gleder oss til sosial omgang uten å måtte overholde en-meteren! Puben er åpen frem til midnatt.

Husk at gjennom hele dagen har vi en flott cafe som tilbyr god mat og drikke!

Detaljer om E9-cupen (ruteskruernes utvalgte):

En fredag i måneden utover våren kan du prøve deg på ruteskruernes utvalgte buldere i E9-cupen. Da får man testet et bredt spekter av ulike klatrestiler og tekniske utfordringer, og "tvinges" kanskje til å prøve litt ekstra hardt på ting man ikke er så god på;-)

Det blir utfordringer på alle nivå, og loddtrekning av premier hver runde, samt premiering av topp tre sammenlagt for kvinner og menn etter siste runde.

Registrering av buldere gjøres på scorecard.info, der man må logge inn med/opprette Vertical Life-bruker for å delta i cupen.

Datoer våren 2022:

Fre 28.jan, runde 1: Laksevåg

Fre 25.feb, runde 2: Fana

Fre 25.mars, runde 3, Laksevåg

Fre 22.april, runde 4, Fana

Fre 20.mai, runde 5 Laksevåg